Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Двама столичани са задържани за извършена кражба във Видин

20.11.2013 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Мъжете са уличени в кражба от хранителен магазин в областния град.

Двама столичани – Б.Б./29г./ и И.Д./55г./ са задържани с постановление на Районна прокуратура-Видин за срок до 72 часа. Мъжете са уличени в кражба от хранителен магазин в областния град, съобщиха от ОД на МВР. На 19 ноември, около 01.50 часа, служители от полицейски автопатрул, движещ се по ул.”Патриарх Евтимий” забелязали двама тичащи мъже, единият от тях носел кашон. Полицаите ги последвали и разпоредили да спрат за проверка.

Мъжът с кашона спрял, а другия избягал. След него тръгнал служител на реда, който при опит да го задържи бил ударен с метална щанга в областта на дясната част на тялото. Беглецът продължил към гаражите на блок „Лебед”, опитал да се покатери по тръба и паднал на земята, след което е задържан. При последвалия оглед е установено, че врата на хранителен магазин на ул.”Лайош Кошут” е взломена, а в кашона на задържания мъж има цигари - обект на кражба от магазина. На мястото на задържането на другия мъж са намерени и иззети метална щанга, ръкавици и седем ваучери за мобилни телефони, също предмет на кражба от търговския обект. В непосредствена близост до магазина е открит и иззет бус „Фиат Дукато” със софийска регистрация, собственост на И.Д. В превознато средство са намерени 10-литрова туба с дизелово гориво, овлажнен с гориво маркуч, празни туби, ножици за рязане на метал, щанга тип „кози крак” и други вещи. Установена е самоличнастта на мъжете, те са криминално проявени и осъждани.

По случая в РУП-Видин е образувано бързо производство. Двамата са задържани първоначално с полицейска мярка за срок до 24 часа. Привлечени са в качеството на обвиняеми и с постановление на Районна прокуратура са задържани за срок до 72 часа. Предстои внасяне на предложение за налагане на мярка за неотклонение „задържане под стража”.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.