Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Извършена е кражба от лек автомобил във Видин

18.11.2013 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Кражба на акумулаторна батерия е извършена от лек автомобил „Мицубиши” във Видин.

Кражба на акумулаторна батерия е извършена от лек автомобил „Мицубиши” във Видин. На 16 ноември в 09.50 часа собственикът на колата сигнализирал в полицията за посегателството. По случая работи РУП-Видин, образувано е досъдебно производство, съобщиха от ОД на МВР. На 14 номеври е подаден сигнал от кмета на с. Ракитница, обл.Видин, за това, че в имот, собственост на лице от гр.Кюстендил, находящ се в с. Ракитница са намерени и в мазето на къщата 7 бр. стъбла от рода на конопа растения и суха листна маса. При направеният на място полеви нарко-тест листната маса е реагирала на канабис. По случая в РУП-Видин е образувано досъдебно производство.

900 къса цигари от марките „Don”, „Raquel”, „Merilyn”, „BestMan”, „Velvet” и „R.G.D” без бандерол откриха вчера служители от сектор „Противодействие на икономическата престъпност” при ОДМВР-Видин и видински митничари. Нередовната акцизна стока е намерена в найлонов плик у 60-годишна видинчанка. Жената била спряна за проверка на кръстовището на бул.”Панония” и ул.”Цар Иван Асен ІІ” в областния град. Цигарите са иззети по надлежния ред, съставен е акт по Закона за акцизите и данъчните складове.

140 къса цигари „My Way” без бандерол иззеха вчера белоградчишки полицаи. Нередовната акцизна стока била намерена в дома на 43-годишна жена в с.Горни Лом. Съставен е акт по Закона за акцизите и данъчните складове, в РУП-Белоградчик е заведена преписка.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.