Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Четирима души са задържани за незаконни разкопки

14.11.2013 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

При извършения оглед на местопроизшествието били открити и иззети металотърсач и кирка.

Четирима жители на с.Арчар са задържани вчера с полицейска мярка за срок до 24 часа за незаконни разкопки. При проверка в землището на с.Арчар, на северния склон в местността „Алията”, служителите на реда заловили в момент на извършване на незаконни разкопки Д.С./25г./, М.С./25г./, Е.Б./22г./ и А.М./29г./. При извършения оглед на местопроизшествието били открити и иззети металотърсач и кирка. По случая работи РУП-Видин, образувано е досъдебно производство, съобщиха от ОД на МВР.

На 13 ноември, около 19.00 часа в гр.Брегово, 23-годишен шофьор на лек автомобил „Опел Астра” при движение по ул.”Г.Димитров” забелязал лице, което лежи на пътното платно. Водачът на колата подал сигнал на тел.112. На мястото пристигнал екип на ЦСМП, медиците констатирали смърта на мъжа – 40-годишен бреговчанин. Трупът е транспортиран за аутопсия във видинската болница. Водачът на „Опел”-а е тестван с дрегер, пробата е отрицателна. На местопроизшествието е извършен оглед, по леката кола не са констатирани следи от удар и деформации. Продължава работата по случая и изясняване причините за смъртта на 40-годишния мъж. В ОДМВР-Видин е образувано досъдебно производство.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.