Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Криминалисти разследват грабеж, извършен в с.Дреновец

12.11.2013 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Неизвестно лице проникнало през незаключена входна врата в дома на 76-годишен мъж и след употреба на физическа сила отнело сумата от 65.20 лева.

Криминалисти от РУП-Белоградчик разследват грабеж, извършен в с.Дреновец. На 10 ноември, около 23.00 часа, неизвестно лице проникнало през незаключена входна врата в дома на 76-годишен мъж и след употреба на физическа сила отнело сумата от 65.20 лева. В последствие пострадалият установил липсата на два петела и два заека от дворното място на имота си. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.198, ал.1 от НК., съобщиха от ОД на МВР.

Във времето от 7 до 8 ноември в с.Акациево неизвестно лице чрез използване на техническо средство извършило кражба на 250 метра меден проводник от седем междустълбия, захранващ уличното осветление на селото. Стойността на щетата е в процес на установяване. По случая работи РУП-Видин, образувано е досъдебно производство.

На 8 срещу 9 ноември в с.Горни Лом неизвестно лице чрез използване на техническо средство извършило кражба на 448 метра меден ел. проводник от пет междустълбия на мрежа „ниско напрежение”. Стойността на нанесената щета е в процес на установяване. По случая работи РУП-Белоградчик, образувано е досъдебно производство.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

видин хотели цени

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.