Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

33 годишен видинчанин е задържан за побой

01.11.2013 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

В РУП-Видин е образувана проверка за престъпление по чл.325, ал.1 от НК.

Видинчанинът М.М./33г./ е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа за хулиганство. Вчера, около 16.00 часа, в центъра на с.Ново село мъжът нанесъл побой на 27-годишен жител на областния град. Пострадалият е настанен за лечение във видинската болница. Работата по случая продължава, в РУП-Видин е образувана проверка за престъпление по чл.325, ал.1 от НК., съобщиха от ОД на МВР.

Е.Ф./47г./ от гр.Самоков е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа. Жител на областния град сигнализирал вчера в полицията за извършена кражба на велосипед „Крос” от етажната площадка на жилищен блок в к-с”Бонония”. В резултат на предприетите незабавни действия полицейски служители заловили автора на деянието. Велосипедът е върнат по надлежния ред на собственика. По случая работи РУП-Видин.

Бързо производство е образувано срещу видинчанина Д.В./63г./. На 30 октомври по бул.”Панония” мъжът управлявал лек автомобил след употреба на алкохол 1,40 промила – установено по надлежния ред с алкотест дрегер.

Бързо производство е образувано срещу Е.Д./30г./ от с.Жеглица. На 29 октомври в района на ТЕЦ-Видин мъжът управлявал лек автомобил без свидетелство за управление на МПС в едногодишен срок от наложено му по административен ред наказание за същото деяние.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.