Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

3400 къса цигари без бандeрол са иззети при проверка

31.10.2013 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

По случая е образувано бързо производство за извършено престъпление по чл.234, ал.1 от НК.

3400 къса цигари „Don” и „R.G.D.” без бандeрол иззеха вчера служителите на реда. Нередовната акцизна стока е намерена при полицейска проверка в дома на М.М./50г./ в гр.Белоградчик. По случая е образувано бързо производство за извършено престъпление по чл.234, ал.1 от НК., съобщиха от ОД на МВР. Други 120 къса цигари „Don” са били открити у 72-годишен жител на с.Бела Рада. Мъжът бил спрян за проверка в центъра на селото. За случая е уведомена Митница Видин. Съставен е фиш по Закона за акцизите и данъчните складове, цигарите са иззети.

На 29.10 при извършена проверка в дома на 36-годишен жител на с.Новоселци служителите на реда открили и иззели 160 къса цигари без бандерол. Съставен е акт по Закона за акцизите и данъчните складове.

2120 къса цигари „BestMan” без бандерол са иззели на 28.10 кулските полицаи. В събота, в с.Макреш, служителите на реда спрели за проверка товарен автомобил „Мерцедес” с видинска регистрация, управляван от Б.Х./41г./ от с.Гомотарци. В кабината на превозното средство, под дясната седалка, била открита нередовната акцизна стока. Цигарите са иззети, по случая работи РУП-Кула.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.