Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Взломна кражба е извършена от частен дом в с.Синаговци

30.10.2013 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Извършена е кражба на две копирни машини, видеокамера, фотоапарат, лаптоп, настолен компютър, шест въдици и др.

Във времето от 26 до 30 октомври неизвестно лице проникнало чрез отключване на входна врата и последващо взломяване на вътрешни врати в частен дом в с.Синаговци. Извършена е кражба на две копирни машини, видеокамера, фотоапарат, лаптоп, настолен компютър, шест въдици и др. Стойността на откраднатото е в процес на установяване. По случая работи РУП-Видин, образувано е досъдебно производство, съобщиха от ОД на МВР.

Тази нощ, около 01.16 часа, неизвестно лице проникнало последователно в два трафопоста в к-с”Бонония”. Извършена е кражба на прекъсвачи, разединители, алуминиеви шини и стойки за закрит монтаж. Стойността на щетата е в процес на установяване. По случая работи РУП-Видин, образувано е досъдебно производство.

Видинчанинът М.И./22г./-криминално проявен и осъждан е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа. Мъжът е уличен в кражба на водомер. Вчера, в 09.00 часа, жителка на областния град сигнализирала в полицията за извършена кражба на водомер, монтиран в мазето й в жилищен блок в к-с”Гео Милев”. В резултат на предприетите незабавни оперативно-издирвателни мероприятия е разкрит и задържан автора на посегателството. По случая работи РУП-Видин.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.