Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Трима криминално проявени мъже са уличени в кражба

23.10.2013 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Тримата видинчани са извършили кражба на различни по вид метални елементи, фирмена собственост.

Трима криминално проявени видинчани - В.Т./23г./, Ц.А./18г./ и Я.С./23г./ са уличени в кражба на различни по вид метални елементи, фирмена собственост. Посегателството било извършено във времето от 17.00 часа на 18 октомври до 09.30 часа на 21 октомври в областния град. По случая работи РУП-Видин, образувано е досъдебно производство, съобщиха от ОД на МВР. П.Г./30г./ от гр.Габрово е задържан вчера с полицейска мярка за срок до 24 часа. Мъжът е уличен в кражба на медни котли и медна пръскачка, извършена от частен имот в с.Сланотрън. Откраднатите битови вещи са намерени нарязани в хотелска стая, ползвана от 30-годишния мъж в гр.Видин. По случая работи РУП-Видин.

Криминалисти от РУП-Кула разследват две кражби, извършени във времето от 18.00 часа на 21 октомври до 08.30 часа на 22 октомври в с.Бойница. От товарен автомобил, собственост на общината била извършена кражба на две акумулаторни батерии и 50 литра дизелово гориво. От валяк, фирмена собственост била извършена кражба на акумулатор и около осем литра дизелово гориво. Превозните средства били паркирани в близост до сгарадата на общината. По случаите са образувани досъдебни производства.

В РУП-Кула е заведена преписка за извършена кражба на около 150 кг. царевица от частна нива в землището на гр.Кула. Разкрити са авторите на посегателството – 71-годишната С.В., 78-годишната Б.П. и Ц.Ц./64г./, жители на града. Материалите по преписката са изпратени в Районна прокуратура с мнение за налагане на административно наказание на извършителите на кражбата.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.