Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Криминални новини от Видин

Фалшифицираха подписа на видинския кмет

22.10.2013 | Новини от Видин | Криминални новини от Видин

Прокуратурата е сезирана за фалшив документ с подправен подпис на видинския кмет Герго Гергов.

Прокуратурата е сезирана за фалшив документ с подправен подпис на видинския кмет Герго Гергов (БСП). Това съобщи самият градоначалник на дунавската община, предаде ТРУД.
Документът менте с логото на общината, печата и подписа на кмета е удостоверение, с което градоначалникът потвърждава, че в местната хазна е постъпило дарение от три фирми на стойност от 124 087 лв. Парите, според "документа", щели да се похарчат по преценка на Гергов.

Фалшивото удостоверение се завъртя в интернет, както и на хартия из Видин, а съдържанието му разбуни духовете в областния град. В отговор на оклеветяващия "документ" и постъпило питане до кмета и Общинския съвет, в понеделник Герго Гергов заяви от трибуната на местния парламент, че въпросното удостоверение за дарение е фалшификат. "Подал съм сигнал в Районната прокуратура, с който съм информирал надлежните органи за този документ и съм поискал образуване на досъдебно производство за документно престъпление по НК", заяви Гергов.

Кметът поясни, че не е подписвал такова удостоверение, в общината не е постъпвало дарение от посочените фирми и не е сключван договор за дарение с тях. Градоначалникът е представил и служебна бележка в подкрепа на версията си.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Хотел Видин

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.