Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Добре дошли в Бизнес каталог Видин. Каталог на фирмите от града и региона и тяхната основна дейност представени в отделни категории. Участието е напълно безплатно и подлежи на обновяване. Публикуваната информация е достъпна, благодарение на любезното съдействие на нашите партньори. Предлагаме Ви актуални бизнес новини, новини от страната и света, както и обяви за работа, полезни и забавни страници.

image

Бизнес Каталог Видин

За каталога

Бизнес каталог Видин има за цел да обедини и представи Видинските фирми и тяхната дейност в публичното пространство (интернет), като участието на всички фирми е напълно безплатно. Информацията в каталога подлежи на постоянно обновяване, като всеки може да добави своята фирма (действащи фирми). Информацията може да бъде променяна по всяко време. Публикуват се фирми с регистрация и дейност само от Видин и региона. Бизнес каталог Видин предлага Уеб директория на български сайтове.

Фирмите

Фирмите са разпределени в 72 категории и 147 подкатегории като публикуваната информация е (име на фирма, адрес на обект и служебен телефон).

Обяви и новини

Фирми от Видин и страната могат да публикуват безплатни обяви свързани с техния бизнес (работа, промоции, търси, предлага), или да се абонирате за получаване на актуални новини от Видин и региона, като посочите своя Email. Публикуват се само фирмени обяви.

Реклами

Всеки, който желае да рекламира разширено своя бизнес може да се включи в платените реклами като за целта са предоставени 2 вида основни позиции съответно за 6 и 12 месеца. Изискванията и цените са съобразени с националните Бизнес каталози, като реално достъпът до Бизнес каталог Видин е национален и световен. Какво е предимството? Това, че през периода на Вашата реклама имате право да променяте или допълвате данни безплатно, което един печатен каталог не може да си позволи.

Заключение

Използваните в Бизнес Каталог Видин текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Бизнес Каталог Видин не носи отговорност за предоставени неверни или променени данни, за които не сме уведомени. 

Добави фирма

Фирми

Добавете безплатно Вашата фирма в каталога. За повече информация ...

Реклама

Реклама

Ако желаете да рекламирате разширено Вашият бизнес в каталога, вижте ...

Новини

Новини

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона.

Обяви

Обяви

Публикувайте Вашата обява за открити работни места, търси, предлага и други ...

Новини от каталога

Ако желаете да получавате новини от Бизнес Каталог Видин, моля попълнете Вашия Email.

Уеб директория

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.