Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Политически новини от Видин

34.32% избирателна активност в област Видин за евровота

27.05.2014 | Новини от Видин | Политически новини от Видин

Полицейските служители охраняват помещенията за гласуване.

Политически новини от Видин

При 97,5% обработени протоколи, БСП води убедително в област Видин. Коалиция за България е получила подкрепата на 31.86% от избирателите. ГЕРБ са с 24.77%, а „България без цензура“ са на трето място с 15.49%. ДПС получава подкрепа от 10.24% от избирателите. 34,32% е била избирателната активност в област Видин . Изборният ден е приключил навреме във всичките 246 избирателни секции в област Видин. Най-висока е била избирателната активност в Брегово, където правото си на вот са упражнили 58,64%, а най-ниско в община Видин 27,91%.

Общият брой на избирателите в община Видин е 63 825, 121 са избирателните секции на територията на общината, съобщиха от общината. Своя вот за първи път ще имат възможност да упражнят 614 души Осигурени са всички материално–технически средства – кабини, табла за обявяване, техника и консумативи за работата на СИК.

Кметът на Видин Герго Гергов упражни правото си на вот в изборите за Европейски парламент. Той гласува в 22-ра избирателна секция, придружен от съпругата си и 8-годишния си син. „Гласувах за това България да има ясен глас пред Европа и да кажем много конкретно, че желаем да се борим с бедността. Защото бедността в Европа е най-големия порок и моят глас отиде за това - да се преборим с бедността. Надявам се и нашите съграждани да го направят“ – заяви градоначалникът пред медиите.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Бензиностанция ТИП

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.