Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Политически новини от Видин

В област Видин изборният ден протича спокойно

25.05.2014 | Новини от Видин | Политически новини от Видин

Полицейските служители охраняват помещенията за гласуване.

Политически новини от Видин

Изборният ден – 25 май 2014 год., в област Видин започна в спокойна обстановка. Полицейските служители охраняват помещенията за гласуване. До този момент няма данни за прояви, които биха застрашили нормалното провеждане на изборите. Служителите на звено „Български документи за самоличност” в ОДМВР-Видин, РУП-Белоградчик и РУП-Кула днес ще приемат искания на граждани за издаване на удостоверения за гласуване до 17.00 часа, съобщиха от ОД на МВР.

Удостоверението се издава, за да послужи само пред секционната избирателна комисия и е валидно за изборния ден 25 май. Припомняме, че в секциите няма да се допускат лица във видимо нетрезво състояние, както и лица носещи предмети, опасни за живота и здравето на гражданите. Органите на Министерството на вътрешните работи ще се намесват за възстановяване на реда при необходимост и по решение на СИК.

Общият брой на избирателите в община Видин е 63 825, 121 са избирателните секции на територията на общината, съобщиха от общината. Своя вот за първи път ще имат възможност да упражнят 614 души Осигурени са всички материално–технически средства – кабини, табла за обявяване, техника и консумативи за работата на СИК.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Бензиностанция ТИП

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.