Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Политически новини от Видин

106 000 бюлетини са доставени за евроизборите в област Видин

20.05.2014 | Новини от Видин | Политически новини от Видин

Бюлетините са с 10% повече от броя на избирателите, които са малко над 96 000.

Политически новини от Видин

106 000 бюлетини са доставени за провеждането на изборите за Европейски парламент в област Видин, съобщи Авакум Бондов, председател на Районна избирателна комисия – Видин, предаде агенция "Фокус". Той обясни, че бюлетините са с 10% повече от броя на избирателите, които са малко над 96 000. „В момента подреждаме изборните книжа в чували и ги приготвяме за разнасяне в предизборния ден по секционните избирателни комисии".

"Опаковат се бюлетините, протоколите и другите материали, които следва да бъдат дадени”, каза Авакум Бондов. Той добави, че от общините ще бъдат предоставени помощни материали - калкулатори, пособия за писане и др. На секционните избирателни комисии са дадени указания да проверят състоянието на копирната техника при получаването й на 24 май. Ако машината е в неизправност или спре работа, членовете на комисията трябва да се обърнат към съответната община, която да достави нова техника. Свършиха обученията на секционните комисии в област Видин, каза още Авакум Бондов. По думите му, над 2/3 от членовете на комисиите са се отзовали и са обучени.

Голяма част от тях са участвали и в предходните избори и имат опит. Обучителите са наблегнали на новите моменти в Изборния кодекс. 8-9 жалби, свързани с предизборната агитация, са разгледани от РИК-Видин, съобщи Авакум Бондов. В повечето случаи се касае за унищожаване на вече залепени нагледни материали чрез лепене на други или късане.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Бензиностанция ТИП

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.