Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Политически новини от Видин

Почетна грамота и медал на „Балканфила 2014”

09.04.2014 | Новини от Видин | Политически новини от Видин

Областният управител на Видин беше награден с почетна грамота и медал на „Балканфила 2014”

Политически новини от Видин

Областният управител на Видин инж. Кръстьо Спасов беше награден с грамота и медал с лика на първия председател на българския парламент Екзарх Антим I на международната филателна изложба „Балканфила 2014”. Почетното отличие му беше връчено от Спас Панчев, председател на Съюза на българските филателисти, на церемония в събота след откриването на специализираното изложение във Видин. От името на организаторите и участниците в събитието, г-н Панчев благодари на областния управител и неговия екип за предоставените добри условия и оказаното съдействие за провеждането на 17-то издание на „Балканфила”.

В продължение на три дни – от 5 до 7 април, Областна администрация – Видин беше домакин на международната изложба, в която участваха филателисти от 11 балкански държави и гост-колекционери от Русия. „Балканфила 2014” беше открита от председателя на Народното събрание Михаил Миков, под чийто почетен патронаж се проведе събитието, посветено на 135 години Народно събрание и 135 години пощенски съобщения в България. На официалното откриване на 5 април Михаил Миков, Георги Тодоров, заместник-министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията, Боян Брачич, заместник-председател на Федерацията на европейските филателни асоциации и Спас Панчев валидираха пощенска карта с изображението на Дунав мост 2. Те пуснаха в употреба и серия от четири марки на четири световно известни личности от специалното издание на „Балканфила“ - "Културни годишнини".

В специализираното изложение участваха филателисти от Албания, България, Гърция, Кипър, Македония, Молдова, Румъния, Русия, Словения, Сърбия, Турция и Хърватска. Ценни колекции и избрани експонати от пощенски марки, печати и картички бяха показани върху 250 платна, разделени в пет конкурсни класове – „Пощенска история”, „Традиционна филателия”, „Максимафилия”, „Младежки клас” и „1 табло”. Освен от граждани и гости на Видин, тяхната стойност бе оценена и от международно жури в конкурсната програма на събитието. Седемнадесетото издание на „Балканфила“ бе организирано от 42-то Народно събрание, Съюза на българските филателисти, Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията, „Български пощи” ЕАД, Областна администрация – Видин и със съдействието на Федерацията на европейските филателни асоциации.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Бензиностанция ТИП

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.