Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Политически новини от Видин

Изграждане на спортен комплекс за деца в гр. Видин

27.03.2014 | Новини от Видин | Политически новини от Видин

Инж. Кръстьо Спасов: Държавата ще предостави имот за изграждане на спортен комплекс във Видин.

Политически новини от Видин

Областният управител инж. Кръстьо Спасов има готовност да предостави имот – държавна собственост за изграждането на спортен комплекс за деца в гр. Видин. Той представлява поземлен имот с площ 880 кв. м и построена в него сграда със застроена площ 174 кв. м, намиращ се в кв. „Калето”, в непосредствена близост до ЦДГ № 3„Детелина”. За целта инж. Кръстьо Спасов отправи днес писмено искане до министъра на регионалното развитие Десислава Терзиева, в което предлага да стартира процедура по чл.54 от Закона за държавната собственост за безвъзмездно прехвърляне правото на собственост на община Видин върху имота. „Един от приоритетите на община Видин е развитието на устойчиви форми на спорт и отдих за децата и младите хора. Общината е готова да осигури подходящи условия за спортуване в подкрепа на инициативата на директора на ЦДГ №3 „Детелина” за изграждането, поддържането и стопанисването на спортен комплекс”, посочва областният управител в мотивираното си становище до министър Терзиева.

По този начин инж. Кръстьо Спасов дава положителен отговор на постъпилото на 17 март 2014 г. в областната администрация искане от кмета на община Видин за безвъзмездно прехвърляне на визирания имот.

Проектът за спортен комплекс на ЦДГ № 3 „Детелина” предвижда изграждане на игрища за активни физически занимания на деца и младежи. За реализацията на тази идея директорът на детското заведение Златка Георгиева е подала в края на миналата година искане до община Видин към имота на ЦДГ № 3, който е публична общинска собственост, да бъде приобщен посочения имот – частна държавна собственост.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Бензиностанция ТИП

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.