Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Политически новини от Видин

Проведени са консултации за предстоящите избори за Европейски парламент

26.03.2014 | Новини от Видин | Политически новини от Видин

Областният управител на Видин проведе консултации за определяне състава на Районната избирателна комисия за изборите за Европейски парламент.

Политически новини от Видин

Областният управител на Видин инж. Кръстьо Спасов проведе днес консултации с политическите партии за определяне състава на Районната избирателна комисия (РИК) за произвеждане на избори за членове на Европейския парламент от Република България, насрочени за 25 май 2014 г. В консултациите участваха представители на партиите и коалициите, представени в 42-то Народно събрание и в Европейския парламент.

Съгласно решение на Централната избирателна комисия, съставът на РИК – Видин наброява 15 членове. Разпределението им по квоти е съответно по петима представители на ПП „ГЕРБ” и КП „Коалиция за България”, двама – на ПП „ДПС" и по един от ПП „Атака", ПП „НДСВ” и КП „Синята коалиция”. По време на консултациите не бе определен председател на РИК – Видин, след като не бе постигнато съгласие по двете предложения, постъпили от КП „Коалиция за България" – за Авакум Бондов и от ПП „ГЕРБ” – за Павел Петков. От ПП „Атака” предложиха за заместник – председател на РИК – Видин Людмил Василев. За втори заместник - председател постъпи предложение от КП „Синята коалиция” за Сашка Бизеранова. От ПП „ДПС” предложиха за секретар Ирена Николова. По предложенията за членовете на РИК нямаше дебати.

Представените от политическите партии документи и кандидатури за състава на РИК – Видин са отразени в протокол от днешните консултации. Той ще бъде предоставен от областния управител на Централната избирателна комисия, която ще се произнесе с решение и за председател на РИК – Видин.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Бензиностанция ТИП

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.