Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Политически новини от Видин

Посланикът на Унгария у нас посети Видин

17.03.2014 | Новини от Видин | Политически новини от Видин

Кметът на Община Видин Герго Гергов прие Негово Превъзходителство посланикът на Унгария у нас Андраш Клейн.

Политически новини от Видин

Във връзка със 165-годишнината от Унгарската революция и борбата за свобода от 1848-1849 г. на посещение във Видин бе Негово Превъзходителство посланикът на Унгария у нас Андраш Клейн. В нашия град е издигната паметна плоча на една от най-забележителните личности в унгарската история – Лайош Кошут. Тя е поставена пред къщата, където той намира подслон в продължение на няколко месеца след неуспеха на революцията.

Кметът на Община Видин Герго Гергов прие Андраш Клейн в кабинета си. Дипломатът бе придружаван от Тошо Дончев, директор на Унгарския културен институт. Негово Превъзходителство благодари на Гергов за гостоприемството и възможността да бъде отбелязан 165-годишния юбилей от Унгарската революция. Посланикът сподели впечатленията си от добрите взаимоотношения между България и Унгария. Той отбеляза, че има заявен интерес от страна на над 90 фирми да инвестират в нашата страна в областта на хранително-вкусовата промишленост, туризма, земеделието и др. Дипломатът и видинският кмет изразиха надеждата си, че засиленото сътрудничество между двете страни ще продължи.

След срещата Андраш Клейн и Герго Гергов поднесоха венци и цветя пред паметната плоча на Лайош Кошут. По традиция те посетиха къщата, където унгарският революционер намира убежище преди много години и разговаряха със стопанката на дома Сашка Николова.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Бензиностанция ТИП

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.