Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Политически новини от Видин

Проекти по ИП „Растеж и устойчиво развитие на регионите”

07.02.2014 | Новини от Видин | Политически новини от Видин

16 проекта за повече от 13 млн. лв. ще бъдат финансирани в област Видин по публичната инвестиционна програма „Растеж и устойчиво развитие на регионите”

В област Видин ще бъдат финансирани 16 проекта на обща стойност 13 048 243 лева по новата програма на правителството „Растеж и устойчиво развитие на регионите”. Вчера Министерският съвет одобри с постановление списъка на проектите и програмите, които ще бъдат изпълнявани в страната чрез финансиране по публичната инвестиционна програма. От одобрените за Видинския регион проекти 14 са на 9 от 11-те общини в региона и два, внесени от Областна администрация – Видин. Ще бъдат финансирани предимно дейности за подобряване на пътната и ВиК инфраструктура, за обновяване на социални домове, училища и читалища.

„Удовлетворен съм от извършения подбор и оценка на проектите, повечето от които имат ключово значение за развитието на област Видин. Убеден съм, че тяхната реализация ще спомогне за преодоляване на същественото социално-икономическо изоставане на най-бедния регион в Европейския съюз и ще бъдат създадени условия за устойчив растеж”, коментира областният управител инж. Кръстьо Спасов.

Инж. Кръстьо Спасов изрази готовност да работи за успешната реализация на програмата в област Видин според законовите изисквания и очакванията на гражданското общество за публичност и прозрачност. Съгласно правителствено постановление, областният управител следи за изпълнението на одобрените от Министерския съвет проекти/програми и докладва на Междуведомствения съвет за оценка .

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Бензиностанция ТИП

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.