Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Политически новини от Видин

Регионален съвет за развитие на Северозападния район

23.01.2014 | Новини от Видин | Политически новини от Видин

Областният управител на Видин предприе действия като председател на Регионалния съвет за развитие на Северозападния район.

Областният управител на Видин инж. Кръстьо Спасов предприе първите си действия като председател на Регионалния съвет за развитие на Северозападния район. Той ще ръководи работата на Съвета през първите 6 месеца от настоящата година. В писма инж. Кръстьо Спасов се обърна към областните управители на Монтана, Враца, Плевен и Ловеч да предложат актуални теми за предстоящата обща дискусия за ускорено и интегрирано развитие на района. Първото заседание на Съвета е насрочено за 18 март 2014 г. в Областна администрация – Видин. Очаква се на срещата да присъства министърът на регионалното развитие Десислава Терзиева.

Северозападният район е един от 6-те района за развитие в страната. Регионалният съвет за развитие е орган за провеждане на държавната политика за регионално развитие в съответния район. Той се ръководи от областен управител, който поема председателството на ротационен принцип за срок от 6 месеца.

Правителството обръща специално внимание на Северозападния район, в подкрепа на който подготвя Стратегия за интегрирани териториални инвестиции и пилотно му включване в Споразумението за партньорство за новия програмен период 2014 -2020 г. „Успехът на това начинание зависи от областните управи и местната власт“, каза по-рано при представянето на Стратегията заместник министър-председателят и министър на правосъдието Зинаида Златанова.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Бензиностанция ТИП

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.