Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Политически новини от Видин

Михаил Миков поздрави българската тенисистка Цветана Пиронкова

10.01.2014 | Новини от Видин | Политически новини от Видин

Председателят на парламента Михаил Миков поздрави българската тенисистка Цветана Пиронкова по повод завоюваната първа титла от турнир на Женската тенис асоциация.

Председателят на Народното събрание Михаил Миков изпрати поздравителен адрес до българската тенисистка Цветана Пиронкова по повод завоюваната от нея първа титла от турнир на Женската тенис асоциация, съобщиха от Пресцентъра на Народното събрание. Председателят на парламента пожелава на Цветана Пиронкова здраве и още много подобни титли.

„Вашият триумф, с който зарадвахте всички наши сънародници, е красноречив израз на силата на Вашия спортен дух. С категоричния си успех в този престижен турнир Вие доказахте безспорните си качества на спортист от най-високо световно ниво“, отбелязва Михаил Миков.

„Сигурен съм, че тази победа ще бъде вдъхновяваща за завоюването на още много световни спортни върхове, към които сте се устремили. Вярвам във вашата упоритост, във вашето майсторство, във вашата отдаденост на този красив спорт“, се казва още в поздравителния адрес.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Бензиностанция ТИП

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.