Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Политически новини от Видин

Михаил Миков изпрати съболезнователни писма по повод атентатите във Волгоград

30.12.2013 | Новини от Видин | Политически новини от Видин

Председателят на парламента Михаил Миков изпрати съболезнователни писма до председателите на Съвета на федерацията и на Държавната Дума на Русия Валентина Матвиенко и Сергей Наришкин по повод терористичните атентати във Волгоград.

Председателят на Народното събрание Михаил Миков изпрати на 30 декември 2013 г. съболезнователни писма до председателите на Съвета на федерацията и на Държавната Дума на Федералното събрание на Руската федерация Валентина Матвиенко и Сергей Наришкин по повод терористичните атентати в южния руски град Волгоград, при които загинаха десетки и бяха ранени множество мирни граждани, съобщиха от Пресцентъра на НС.

„България решително осъжда кървавите нападения, които са грубо посегателство срещу демокрацията и съвременната цивилизация. Няма и не може да има оправдание за подобни действия срещу живота на невинни хора”, заявява в писмата председателят на Народното събрание.

Тези брутални и варварски посегателства за пореден път показват, че световната демократична общност трябва още по-решително да обедини усилията си в безкомпромисната борба срещу тероризма, посочва Михаил Миков. В писмата той изразява своята най-искрена приятелска и човешка съпричастност и солидарност към семействата и близките на загиналите и искрена надежда за скорошно възстановяване на ранените граждани.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Бензиностанция ТИП

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.