Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Политически новини от Видин

Кметът на Видин поздрави журналистите и общинските служители

29.12.2013 | Новини от Видин | Политически новини от Видин

Гергов подари на всички присъстващи своя отчет за втората година от управлението си.

„Когато имаме една успешна година, когато има много работа, когато има обективност, е редно хората да си кажат едно „Благодаря! и да продължат напред” – с тези думи кметът на общината Герго Гергов посрещна представителите на медиите на традиционната среща в навечерието на Новогодишните празници. Той вдигна наздравица с чаша шампанско и изрази своята признателност към журналистите за това, че винаги професионално и безпристрастно са отразявали случващото се в Община Видин.

Гергов подари на всички присъстващи своя отчет за втората година от управлението си. „Надявам се, с вашата подкрепа тази информация да продължи пътя си. Нека да получим отзвук от хората, които я прочетат. Защото без тяхната подкрепа, ние не бихме могли да се радваме на успехи и да надграждаме. А през новата 2014 г. ни предстои една изключително важна и контрастна стъпка към по-доброто и по-светлото бъдеще на нашия град” – каза Гергов. Представителите на медиите получиха и пакети с рекламни материали на Община Видин.

„За мен е изключително удоволствие, че стоя пред вас и имам възможността да ви благодаря за всички усилия и за себераздаването“ – с тези думи видинският кмет се обърна към общинските служители. Той каза, че всички заедно са свършили добре работата си, като вече е видно, че градът е станал по-хубав благодарение на техния труд.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Бензиностанция ТИП

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.