Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Политически новини от Видин

Фотоизложба „Парламентарната година през погледа на фоторепортерите”

18.12.2013 | Новини от Видин | Политически новини от Видин

Председателят на Народното събрание Михаил Миков откри традиционната фотоизложба „Парламентарната година през погледа на фоторепортерите” и възстановеното Източно крило на сградата на парламента на пл. „Княз Александър І” 1.

Председателят на Народното събрание Михаил Миков откри традиционната фотоизложба „Парламентарната година през погледа на фоторепортерите”. Тази година изложбата представя 20 пана с любопитни и знакови моменти от работата на 42-рия парламент през изминалата 2013 г., съобщиха от Пресцентъра на Народното събрание.

Експозицията е разположена във възстановеното Източното крило на сградата на Народното събрание на пл. „Княз Александър І” 1, което бе открито днес. Там е новият официален вход на сградата. Обособени са също пресцентър, пресклуб, четири заседателни зали, зала за видеоконферентна връзка. На тържественото събитие присъстваха бившите председатели на парламента Цецка Цачева, Георги Пирински, Огнян Герджиков и Борислав Великов. Сред гостите бяха дипломати, министри и народни представители. „За да изглежда Източното крило по този начин принос имат и председателите преди мен, но на мен се падна честта и удоволствието да го открия”, обърна се Михаил Миков към предшествениците си.

„В изложбата има закачки, емоции, които не винаги се долавят от сериозните наблюдатели. Парламентът е жив организъм и отношенията между хората в него са изключително важни и дават неговия специфичен характер”, каза Михаил Миков. Той благодари на парламентарните фоторепортери, които „дават възможност на народните представители, увлечени в по-сериозни неща, да видят втория план на живота.”

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Бензиностанция ТИП

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.