Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Политически новини от Видин

Промени в Общински съвет Видин

21.10.2013 | Новини от Видин | Политически новини от Видин

Петима от видинските общински съветници стават независими от днес.

В началото на днешното заседание, председателят на Общински съвет Видин Пламен Трифонов обяви, че петима общински съветници напускат групите, от които са избрани, и стават независими. Четирима от тях - Светослав Славчев, Росен Живков, Тони Вълков и Вартан Папикян, са от ПП ГЕРБ и в началото на месеца бяха изключени или напуснаха ГЕРБ. Петият общински съветник - Павел Паунов, от коалицията "Обединение за Видин" бе изключен от местната дясна коалиция, защото стана областен лидер на "България за гражданите". Той не уважи искането на бившите си съпартийци да напусне поста си на заместник-председател на Общинския съвет, съобщи Радио Видин.

Общо 15 предложения е обсъдил и приел на днешното си редовно заседание видинският Общински съвет.

В края на заседанието кметът Герго Гергов обяви, че е сезирал прокуратурата за фалшифициране на документ заради тиражирано в общественото пространство удостоверение, според което Община Видин е получила дарение в размер на над 120 хиляди лева от видинска охранителна фирма.

"В сигнала съм заявил, че за времето от полагането ми на клетва като кмет на Община Видин до настоящия момент в Община Видин не е постъпвало дарение на стойност 124 087 лева, Община Видин не е сключвала договор за дарение на тази стойност с тези дарители, лично аз не съм полагал подписа си под документа, озаглавен "Удостоверение за дарение"., заяви Герго Гергов.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

екос96

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.