Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Политически новини от Видин

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев посети Видин

06.11.2015 | Новини от Видин | Политически новини от Видин

Владимир Уручев към новоизбрания кмет на община Видин Огнян Ценков: Останете близо до хората.

Политически новини от Видин

Очаквах победата на ГЕРБ както в национален мащаб, така и във Видин, защото многото срещи и разговори, които проведох ме убедиха, че българските граждани искат да видят едно позитивно развитие – развитие, което ПП ГЕРБ показва и гарантира. Това каза евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев, който разговаря във Видин с новоизбрания кмет на общината Огнян Ценков. Уручев бе категоричен, че оттук нататък предстои много сериозна работа. „Уважавайте всеки един човек, независимо какви са политическите му възгледи. Пазете човешкото достойнство и останете през целия мандат близо до съгражданите си. Никога не забравяйте, че хората трябва да са във фокуса на вашата работа. Мислете как ще стигнете до тях и дали решенията ви са в полза на общността. Така ще работите по-леко и ще имате аргументи да защитавате своите позиции. Предстои много работа и нищо няма да се случи от днес за утре, но хората оценяват, когато някой работи последователно и упорито. Така ще запазите тяхното доверие”, подчерта евродепутатът от ГЕРБ. Той акцентира върху необходимостта настоятелно и последователно да се развива потенциала на общината, за да намери Видин своето достойно място сред областните центрове. „Имате нелеката задача в един шарен ОбС да намерите общ език с останалите си колеги. Диалогичността е изключително важна и когато интересът на гражданите е водещ, тогава ще се намерят общите решения”, каза на новоизбраните общински съветници от ГЕРБ Владимир Уручев. Той се ангажира да има специално отношение към Видин и особено към младите видинчани. „Те проявиха наистина голям интерес към обявения от мен конкурс за есе „Искам да живея в родния си град, защото...”. Работите им са изключително интересни. Предстои да обявим резултати от конкурса и съм убеден, че сред победителите ще има и видински младежи. Надявам се заедно с тях да осъществим различни инициативи и дори проекти, защото младите хора имат иновативни и добри идеи за развитието на своите родни места”, заяви още Владимир Уручев.

„Един от ангажиментите, който поехме към нашите съграждани е да изградим добра работеща връзка между местна власт, държавна власт и европейските институции. Именно тази комуникация липсваше на Видин до сега”, заяви новоизбраният кмет на община Видин Огнян Ценков. Ценков благодари на Владимир Уручев за подкрепата, която той оказа и по време на предизборната кампания на ГЕРБ-Видин. „Мога да кажа, че успехът, който постигнахме е общ успех, защото е в резултат на съвместната ни работа и усилия”, категоричен бе новоизбраният кмет на общината.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Бензиностанция ТИП

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.