Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Политически новини от Видин

ПП "ГЕРБ" получава подкрепата на Коалиция "НАДЕЖДА"

28.10.2015 | Новини от Видин | Политически новини от Видин

Коалиция „НАДЕЖДА” ще подкрепи на предстоящия балотаж във Видин кандидата на ПП ГЕРБ Огнян Ценков.

Политически новини от Видин

Кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на Видин Огнян Ценков, който ще участва на балотажа на 1 ноември, даде съвместна пресконференция с председателите на предизборните щабове на ПП ГЕРБ и Коалиция „НАДЕЖДА”/ "Реформаторски блок", "Народен съюз" и "Български Демократичен Център"/ -Християн Христов и Генади Велков, както и с участието на кандидата за кмет от Коалиция „НАДЕЖДА” Момчил Станков и водачът на листата Павел Паунов, предаде репортер на Радио “Фокус”- Видин.

”Ние проведохме предизборна кампания съгласно посланията, които бяхме отправили да проведем едни честни избори с открити позиции, без да нарушаваме изборните правила. Всички бяхме свидетели на това, което се случи и за съжаление бяхме давани като пример за община, в която нарушенията на Изборния кодекс и други негативни явления отново се появиха. Резултатите на ПП ГЕРБ за избор на кмет са 5329 гласа, 22, 7%, отиваме на балотаж с втори резултат. Росица Кирова, кандидат на МК „Единни за промяна” е с със 6 285 гласа, 26,3%. Категорично искам да подчертая, че в изборния ден на 25 октомври бяха направени груби опити да се подмени вота на видинските избиратели”, заяви Огнян Ценков. Във връзка с необходимото мобилизиране и подготовка за втория тур, кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на Видин изрази позиция, че ще се обърнат към всички коалиционни партньори за подкрепа и към всички граждани.

Огнян Ценков заяви :”Ние имаме един успешен модел на управление и считаме, че това е логично продължение и на философията, върху която беше изградено и правителството на страната”, уточни кандидатът на ПП ГЕРБ. В подкрепа на позицията му се изказа и председателят на предизборния щаб на Коалиция „НАДЕЖДА” Генади Велков, който изрази своето безпокойство от случващото се в града и благодари на хората, които са излезли да гласуват, призовавайки ги да го направят отново на 1 ноември. Кандидатът за кмет на Коалиция „НАДЕЖДА” Момчил Станков заяви: „Аз бях изключително горд да бъда кандидат за кмет на коалиция „НАДЕЖДА” и сега заставам със същата тази гордост до кандидата на ГЕРБ – г-н Огнян Ценков и категорично заявявам и призовавам нашите симпатизанти и привърженици да подкрепят есетествения наш партньор, представител на ПП ГЕРБ”, каза Момчил Станков.

За категорична подкрепа на Огнян Ценков на втория тур призова и водачът на листата на коалиция „НАДЕЖДА” Павел Паунов, който заяви, че това е една естествена политическа логика. Паунов изрази своята категорична увереност в успех на втория тур. Огнян Ценков благодари на гражданите на Видин, които въпреки трудните условия в изборния ден са излезли да гласуват, също и на екипите, които са работили в деня на изборите и след тях.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Бензиностанция ТИП

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.