Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Политически новини от Видин

Заповеди във връзка с организацията на изборния ден

21.10.2015 | Новини от Видин | Политически новини от Видин

Шест подвижни избирателни секции и девет за хора с увреждания в деня на местния вот.

Политически новини от Видин

Три заповеди във връзка с организацията на изборния ден за местния вот на 25 октомври издаде заместник-кметът и изпълняващ длъжността кмет на Община Видин инж. Добромир Дилов. Едната от тях е за образуването на шест подвижни избирателни секции на територията на общината. С друга заповед са определени девет избирателни секции във Видин за гласуване на избиратели с увредено зрение или със затруднения в придвижването. Хората, които се нуждаят от помощ, за да отидат до избирателната секция, могат да подават заявки на телефони: 094/609-423, 609-416, 609-455, или на адрес: гр. Видин, Община Видин, пл. „Бдинци” №2 (до екипа за изборите), както и на е-mail: kmet@vidin.bg, в периода 19-23.10.2015 г., от 8.30 ч. до 17.00 ч. В изборния ден заявки се приемат от 6.00 ч. до 19.00 ч. При подадена заявка, от общината се осигурява автомобил за транспортиране на хората с увреждания.

Съгласно третата заповед се забранява употреба на алкохолни напитки в изборните помещения и непосредствено прилежащите им територии в изборния ден, а когато на територията на общината се произвежда втори тур на изборите – в деня на неговото произвеждане. Не се разрешава също продажбата на дребно и сервирането на алкохолни напитки в търговските обекти и заведенията за обществено хранене и други обществени места на територията на Община Видин от 00.00 ч. на 24.10.2015 г. до 00.00 ч. на 25.10.2015 г. Забраната не се прилага за заведенията, в които се провеждат семейни тържества и ритуали – сватби, кръщенета, траурни обреди. В тези случаи организаторът на събитието и собственикът (управителят) на заведението носят отговорност за опазване на обществения ред и в случай на нарушения носят административна отговорност, наред с извършителя на нарушението.

Заповедите във връзка с организацията за обезпечаване на нормалното протичане на изборите за общински съветници и за кметове и националния референдум на 25 октомври, са публикувани в интернет страницата на Община Видин – www.vidin.bg.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Бензиностанция ТИП

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.