Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Политически новини от Видин

ПП ГЕРБ-Видин: Необходими са партньорство и взаимодействие с бизнеса

05.10.2015 | Новини от Видин | Политически новини от Видин

Нужна е целенасочена общинска политика за подкрепа на местния бизнес и привличането на инвеститори.

Политически новини от Видин

„Нужна е целенасочена общинска политика за подкрепа на местния бизнес и привличането на инвеститори. Тази политика ще бъде наистина успешна тогава, когато местният бизнес има глас в изготвянето й“, заяви кандидатът за кмет на община Видин от ПП ГЕРБ Огнян Ценков на среща с представители на видинския бизнес. По време на разговора, в който участваха кандидати за общински съветници от ГЕРБ и над 70 представители на местния бизнес, бе формулирана необходимостта от ясни правила за съвместна работа и сътрудничество между местната власт и бизнеса. Успешното партньорство е възможно, когато има постоянна координация и общи решения, категорични бяха участниците в диалога. Огнян Ценков, кандидатите за общински съветници от ГЕРБ и представителите на бизнеса бяха единодушни, че реализирането на икономически разтеж е невъзможно без ефективна и прозрачна администрация.

Необходимостта от приоритизиране на проблемите на местния бизнес, нуждата от инициативност и активност за реализиране на публично частни партньорства, както и възможностите за повишаване на конкурентността на видинския бизнес чрез солидарната помощ на Европейския съюз бяха сред обсъжданите теми. Участниците в разговора коментираха и предимставта, които дават на Видин трансграничните и транснационални програми.

„Да приемем река Дунав не като граница, а като възможност”, призова кандидатът за кмет на Видин Огнян Ценков. Той подчерта, че екипът на ГЕРБ поема категоричния ангажимент основните приоритети и визията за икономическо развитие на община Видин да бъдат реализирани в партньорство и взаимодействие с бизнеса.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Бензиностанция ТИП

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.