Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Политически новини от Видин

Назначен е нов заместник областен управител

18.03.2015 | Новини от Видин | Политически новини от Видин

Албена Георгиева е новият заместник областен управител в екипа на областния управител на Видин.

Политически новини от Видин

Днес тя бе представена пред всички служители в Областна администрация – Видин. Албена Георгиева е новият заместник областен управител в ръководния екип на Областна администрация – Видин. Тя беше представена от областния управител Момчил Станков днес, на среща със служителите в администрацията. Албена Георгиева е назначена за заместник областен управител на област Видин със заповед на министър - председателя Бойко Борисов. Заповедта е в сила от вчера – 17 март, когато г-жа Георгиева встъпи в длъжност, заемайки поста на досегашния заместник областен управител Любомир Низамов. Г-н Низамов е назначен за изпълнителен директор на „ Дунав мост Видин-Калафат” АД. Като заместник областен управител Албена Георгиева ще отговаря на регионално ниво за икономика и бизнес, инфраструктура, земеделие и гори и за регионално развитие. Тя ще ръководи или подпомага областните комисии в посочените ресори.
„От първия ден винаги сме работили в атмосфера на взаимно доверие и взаимно уважение. Пожелавам на Албена Георгиева да продължи по същия начин с този прекрасен екип”, каза Любомир Низамов.

Албена Георгиева получи поздравления от заместник областния управител Огнян Ценков, който подчерта, че ще работят в екип за решаването на неотложните проблеми и важните приоритети за развитието на региона.

Визитка:
Албена Николова Георгиева е родена на 05.09.1983 г. в гр. Видин. По професия е педагог. От 2007 г. до момента е работила като учител в Помощно училище „Д-р Петър Берон” във Видин. Завършила е бакалавърска степен по педагогика в Югозападен университет „Неофит Рилски”, гр. Благоевград и магистратура по „Педагогика на деца със специални образователни потребности” във Великотърновски университет "Св.св. Кирил и Методий". Защитила е пета професионално - квалификационна степен по „Специална педагогика” в Тракийски университет - Стара Загора. Завършила е семестриално магистратура по „Публична администрация” в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски”. Омъжена е, с едно дете. (http://www.vidin.government.bg/094/60-16-16/zam.html)

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Бензиностанция ТИП

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.