Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Политически новини от Видин

Дискусия за интегрираните социални услуги

25.02.2015 | Новини от Видин | Политически новини от Видин

Националният алианс за социална отговорност има изградена мрежа в цялата страна.

Политически новини от Видин

Заместник-кметът на Община Видин Борислава Борисова откри срещата на тема "Предизвикателства в развитието на социалните услуги - интегрирани услуги", която се организира съвместно с Национален алианс за социална отговорност. Тя се проведе в залата на Общинския съвет. Борисова поздрави присъстващите и заяви, че характерът на проблемите на хората в риск изисква комплексна работа, която може да бъде ефективна, само ако има добро сътрудничество между всички организации в сферата на социалните услуги. „Община Видин продължава да развива интегрирана политика в подкрепа на децата в неравностойно положение, на хората с увреждания и възрастните хора. Нашата цел е да се превърнем в община с достъпни, качествени и разнообразни социални услуги, които да допринасят за подобряване на живота, максимална самостоятелност, пълноценна реализация и грижа“ – каза тя, като допълни, че намерението е не само да се поддържат съществуващите социални услуги, но и да се развиват нови. Борисова обяви срещата за открита и пожела ползотворна работа на участниците в нея.

В дискусията се включиха представители на общината, областната администрация, Агенцията за социално подпомагане, БЧК, фондациите "За нашите деца" и "Подкрепа за реализация", регионалните структури по образование и здравеопазване и др.

Националният алианс за социална отговорност има изградена мрежа в цялата страна и продължава разширяване на обхвата на дейност и сътрудничество с голяма част от общините, една от които е Видин. Това е втората среща, която се организира съвместно в нашия град.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Бензиностанция ТИП

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.