Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Политически новини от Видин

Привличане на инвеститорския интерес към област Видин

13.02.2015 | Новини от Видин | Политически новини от Видин

За привличане на инвеститорския интерес към област Видин се договориха заместник-министър Любен Петров и областният управител на Видин.

Политически новини от Видин

Привличане на инвеститори и насочване на инвеститорски интерес към област Видин – за това се договориха на среща днес заместник-министърът на икономиката Любен Петров и областният управител на Видин Момчил Станков. Областният управител представи икономическото състояние и проблемите на региона, произтичащи от високата безработица и обезлюдяването на населените места, както и с усилията на областната администрация за възраждане на Видинска област.

Момчил Станков акцентира върху инвестиционното намерение на германска фирма за изграждане на малко предприятие за заготовки на дюнер-грилове. Очаква се стойността на тази инвестиция да е около 2 милиона евро, а реализацията й да осигури работа на 130 човека от областта. Инвеститорският интерес към Видин се очаква да се засили и след предстоящо посещение на германска делегация в областта през юни-юли 2015 година.

Заместник-министър Любен Петров заяви пълно съдействие от страна на Министерство на икономиката като подчерта, че ще бъдат създадени конкурентни условия за инвеститорите особено в държавните индустриални зони, каквато има и на територията на област Видин.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Бензиностанция ТИП

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.