Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Политически новини от Видин

Областният управител на Видин отмени плана за защита при бедствия

13.12.2014 | Новини от Видин | Политически новини от Видин

Отменено е бедственото положение и в община Белоградчик.

Политически новини от Видин

Със заповед от днес областният управител на Видин Момчил Станков отмени областния план за защита при бедствия в условия на снегонавявания и обледявания, въведен в изпълнение на 4 декември. Основание за решението му е окончателното овладяване кризата с електроснабдяването и нормализирането на зимната обстановка на територията на региона. Това бе потвърдено от членовете на областния кризисен щаб на проведеното и тази сутрин редовно заседание. Във всички населени места има ток и питейна вода. Нормално е електрозахранването и във всички гранични пунктове. Електропреносната система е напълно стабилизирана от вчера в 19.00 часа, когато в мрежата с високо напрежение е включен 110-киловолтовия електропровод „Скалите” край гр. Белоградчик. Там бедственото положение бе отменено днес, със заповед на кмета на общината Борис Николов. Пътищата са проходими при зимни условия. Осигурени са условия за безпрепятственото придвижване на линейките и оказването на медицинска помощ при необходимост.

Със спирането на изпълнението на областния план за защита при бедствия, Момчил Станков прекрати и ежедневните заседания на областния кризисен щаб. На днешната среща той поздрави всички членове за доброто взаимодействие и ефективната им професионална намеса през всички дни и нощи на 12-дневната криза. Областният управител изрази специални благодарности към ръководителите и служителите на видинските поделения на МВР, Пожарна безопасност и защита на населението, Електроенергиен системен оператор, ЧЕЗ, Областно пътно управление, Напоителни системи, РЗИ, БЧК, болничните и спешни центрове.

„Наложи се да се опознаем бързо, работейки в тежка извънредна обстановка. Доволен съм, че заедно преодоляхме трудностите, но повече се радвам заради хората, които няма да ги понасят повече”, каза Момчил Станков, който е областен управител на Видин от 18 дни.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Бензиностанция ТИП

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.