Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Политически новини от Видин

Среща във връзка с усложнената зимна обстановка в област Видин

03.12.2014 | Новини от Видин | Политически новини от Видин

Областният управител на Видин Момчил Станков проведе среща с членове на Областния кризисен щаб във връзка с усложнената зимна обстановка в региона.

Политически новини от Видин

В дискусията участваха Любомир Низамов и Огнян Ценков, които от днес встъпиха в длъжност като заместник областни управители. Директорът на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” Станислав Генчев докладва, че към 12.00 ч. днес без ток е цялата територия на община Грамада, част от гр. Кула и с. Бойница, селата Новоселци, Синаговци и Бела Рада в община Видин, селата Вещица, Извоз и Дъбравка в община Белоградчик, Раковица и Киреево в община Макреш, с. Дреновец в община Ружинци и две къщи в с. Върбово, община Чупрене. Няма проблеми с ел.захранването в общините Брегово, Димово и Ново село. За отстраняването на ел.повреди са мобилизрани аварийни екипи на ЧЕЗ, ПБЗН и Областно пътно управление. Помощ им оказват специализирани екипи и техника от Монтана, Лом, Мездра, Враца, Ловеч и София. Възстановителните работи са затруднени, поради честите аварии по електропроводи и пътища, причинени от обледяването на ел. съоръженията и падащите под тежестта на леда клони и дървета.

Всички 7 ел. подстанции на Мрежови експлоатационен подрайон Видин работят нормално. Отстраняват се повреди по два електропровода с високо напрежение, захранващи с ток Белоградчик и Ружинци. Към момента всички пътища са проходими. Екипи постоянно обхождат маршрутите и реагират незабавно в критичните участъци.

Областният управител на Видин изиска да бъде информиран постоянно за обстановката на територията на региона. Момчил Станков ще посети днес следобед община Белоградчик, където е обявено бедствено положение. Той насрочи за утре от 9.00 часа ново заседание на кризисния щаб.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Бензиностанция ТИП

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.