Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Политически новини от Видин

Областният управител връчи плакет на митрополит Дометиан

27.10.2014 | Новини от Видин | Политически новини от Видин

Почетната награда е израз на признателност за неговия труд и принос за утвърждаването на старопрестолния град като крепост и мост към духовния, просветен и културен свят.

Политически новини от Видин

Почетният плакет на Областна администрация – Видин връчи на митрополит Дометиан областният управител инж. Кръстьо Спасов на тържествен обяд вчера по повод духовния празник на Видин. „Приемете го като израз на признателността ни към Вас и Вашите духовни сътрудници от Видинска света митрополия за живодействащия Ви труд и принос нашият град да бъде крепост и мост към духовния, просветен и културен свят”, каза областният управител в обръщението си към Негово Високопреосвещенство Видински митрополит Дометиан.

„В този свят ден, когато изразяваме почитта си към духовния покровител на Видин – Св. Димитър Чудотворец, ми позволете да засвидетелствам отново дълбокото си уважение и искреното си възхищение от Вашите всеотдайни усилия и безкористна отдаденост на вярата, духовността и културата. Вярвам, че хората от сърце и по достойнство ценят и намират опора във Вашата духовна сила и мъдра закрила”, подчерта инж. Кръстьо Спасов, като пожела на митрополит Дометиан здраве и дълголетие в достойното му служение като архипастир на Видинската духовна епархия.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Бензиностанция ТИП

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.