Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Политически новини от Видин

ГЕРБ печели изборите в област Видин с 30,87%

06.10.2014 | Новини от Видин | Политически новини от Видин

Това сочат междинните данни от преброяването на 100% от секционните протоколи.

Политически новини от Видин

С 30,87% от действителните гласове ГЕРБ печели изборите в област Видин, сочат междинните данни от преброяването на 100% от секционните протоколи, предаде агенция “Фокус”. Коалиция “БСП лява България” получава 27,93% от действителните гласове. Трета политическа сила е България без цензура с 8,78% от гласовете. Реформаторски блок получава 6,64%, ДПС - 6,11%, Атака 5,98%, “Патриотичен фрон – НФСБ и ВМРО” - 4,33%, АБВ – 3,20%. В Монтана ГЕРБ печели изборите с 27,24%, сочат данните на сайта на РИК в Монтана при обработени 90,45 % от протоколите. След тях е БСП със 17,39%, на трето място е КП „България без цензура” е с 13,80%. В област Монтана Реформаторския блок е с резултат 9,86%, Атака – 8,18%, ДПС 6,81%, АБВ – 5,97% и Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО 4,20%

Обстановката на територията на област Видин беше спокойна, гласуването във всички секции вчера е приключило нормално, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Служителите на реда са охранявали помещенията за гласуване, не са регистрирани нарушения на обществения ред. Охраната е продължила до предаване на изборните книжа в Районната избирателна комисия (РИК). За всички автомобили, превозващи изборни материали, е била осигурена полицейска охрана.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Бензиностанция ТИП

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.