Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Политически новини от Видин

Новият парламент да обърне внимание на Северозапада

05.10.2014 | Новини от Видин | Политически новини от Видин

Северозапада има нужда от помощ – и законодателна, и финансова.

Политически новини от Видин

Това бе посланието в изборния ден на инж. Добромир Дилов – заместник-кмет и изпълняващ функциите кмет на Община Видин. Той гласува тази сутрин в 12-та избирателна секция в ОУ „Св. Климент Охридски”. След като даде своя вот на изборите за народни представители, Дилов коментира пред медиите: „Гласувах за едно ново правителство, за един нов парламент, които наистина да обърнат внимание на Северозапада, защото ние имаме нужда от помощ – и законодателна, и финансова. И така, в краткосрочен план да успеят да отблокират спрените финансови средства по европейските програми, тъй като в частност нашият град силно зависи от тях и се надяваме на тази помощ”.

На територията на Община Видин са отворени 123 избирателни секции, от тях – 2 подвижни. Желание да гласуват в подвижна избирателна секция са заявили 54 души с увреждания. Общият брой на хората в общината, имащи право на глас е 63 743. Най-възрастните сред тях са две жени – от гр. Дунавци и с. Градец, родени през 1914 г. В навечерието на парламентарните избори, на 4 октомври пълнолетие са навършили двама младежи – Лиляна Верова от Видин и Янко Викторов от с. Новоселци. Припомняме, че хората, нуждаещи се от помощ за придвижване до избирателните секции днес, могат да подават заявки на телефони 094/ 609 423, 609 416 и 609 414, до 18.15 ч. Налице е автомобил за транспортирането им.

Община Видин е направила необходимата организационно-техническа подготовка за нормалното протичане на изборния ден. Дежурни служители са на разположение за информация и консултации. Поддържа се постоянна връзка с всички секционно-избирателни комисии. Обезпечен е транспорт за превозването на изборните материали в РИК.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Бензиностанция ТИП

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.