Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Политически новини от Видин

Организация за нормалното провеждане на парламентарните избори

03.10.2014 | Новини от Видин | Политически новини от Видин

Създадена е организация за нормалното провеждане на парламентарните избори на 5 октомври в област Видин.

Политически новини от Видин

Областна администрация – Видин има готовност да окаже техническо и организационно съдействие за нормалното провеждане на изборите за народни представили на 5 октомври 2014 г. на територията на региона. По инициатива на областния управител инж. Кръстьо Спасов са осигурени пейки с 200 седящи места около сградата на администрацията на ул. „Дунавска” №6, както и 1 000 бутилки минерална вода за членове на всички 249 секционни избирателни комисии в област Видин. В нощта на вота те трябва да предават протоколите с изборните резултати на Районната избирателна комисия (РИК) и „Информационно обслужване” АД в конферентния център на областната администрация, предоставен за целта от областния управител. От екипа за изборите на инж. Кръстьо Спасов са осигурени и предадени на РИК-Видин всички изборни книжа и материали за провеждането в региона на вота за 43-то Народно събрание.

Информация за хода на изборния процес дежурните в областната администрация служители ще приемат, обобщават и предават по график на администрацията на Министерски съвет и на Централната избирателна комисия. Според приетия от ЦИК оперативен план за организацията на работата на 5 октомври, информацията ще се подава до 7.30 часа – за броя на откритите избирателни секции и дали работят нормално; до 10.30, 13.30 и 17.30 часа – за броя на гласувалите; до 19.30 часа – за приключването на гласуването в изборния ден и за секциите, в които то продължава след 19.00 часа.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Бензиностанция ТИП

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.