Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Политически новини от Видин

Десислава Тодорова: ББЦ вдига Видин с по 20 млн. лв. годишно

22.09.2014 | Новини от Видин | Политически новини от Видин

Обществени съвети към губернаторите ще определят за какво и как да се харчат парите.

Политически новини от Видин

Единствено „България без цензура“ има ясна и конкретна платформа за развитие на Северозапада. Целта на нашия план е повишаване на покупателната способност и благосъстоянието на жителите в област Видин. Основна точка в този план е създаване на пакет от икономически и законодателните мерки, които са специално за развитие на област Видин. Изготвихме нашия план „20-20“, това са по 20 милиона лева всяка година, за 7 години – това са общо 140 милиона лева целево финансиране за област Видин. Това обяви водачът на листата на коалицията за Видин Десислава Тодорова в дебат “България избира“ по БНТ. Тя обясни, че тези средства са разпределени по няколко програми, но как и за какво ще се харчат ще определят обществени съвети към областните управители. „Нашата идея е в тези съвети да влязат всички заинтересовани граждани и тези средства – по 20 млн годишно да бъдат разпределяни по конкретните нужди на региона. Искаме да приложим основния европейски принцип за повече регионална политика и повече местно самоуправление. Хората да могат сами да формулират своите проблеми и сами да ги решават“, посочи най-младият водач на листа във Видин.

Водачът на листата на ББЦ за Видин посочи и механизмът за разкриване на нови работни места, каквито коалицията обещава. „Работните места ще ги осигурим, като създадем условия за тяхното разкриване и подпомогнем бизнеса с облекчения, за да ги осигури. Всеки, който реши да инвестира в област Видин и да разкрие над 50 работни места, ще получи осигурени ток, вода и път. Законодателните ни промени предвиждат за всеки такъв инвеститор в рамките на 90 дни да му бъдат издадени абсолютно всички документи на базата на „едно гише“ и така да избегне корупцията от най-ниските етажи до най-високите, която спъва предприемачите“.

Това предлагаме ние – конкретни мерки за облекчения, допълни Тодорова.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Бензиностанция ТИП

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.