Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Политически новини от Видин

Програмата на ГЕРБ предвижда целеви инвестиции за Видин

11.09.2014 | Новини от Видин | Политически новини от Видин

Програмата на ГЕРБ предвижда целеви инвестиции за Видин и целия Северозападен регион в размер на 1 милиард годишно.

Политически новини от Видин

Това заяви във Видин Ивайло Московски, водач на листата на ГЕРБ в 5 МИР. Той допълни, че в района ще започне реализацията на пътни и жп инфраструктурни проекти и ще продължи изпълнението на всички оперативни програми, които бяха спрени. „Ние продължаваме по пътя на европейско развитие на България и ще използваме всички инструменти, които той ни позволява, в интерес на град Видин и неговите граждани”, допълни Ивайло Московски. „Време е да направим истинска крачка към стабилна България. Ние създадохме една програма, която не обещава чудеса, тя обещава, че, ако заедно обединим усилията си, ако всички се трудим повече, ще постигнем мечтите си“, заяви пред жителите на Видин Московски и припомни, че в мандата на кабинета „Борисов“ се доведени до край изцяло провалени проекти. „В програмата на ГЕРБ основен приоритет е пътят Видин – Монтана, привличането на мащабни инвестиции в региона, които да дадат възможност за работа на хората“, допълни Московски.

„Днес сме изправени отново пред избори, защото лявото управление се провали в България, както и във Видин“, каза вторият в листата от ГЕРБ Владимир Тошев. Той посочи, че за да бъдат реализирани проектите в областта на здравеопазването, доизграждането на културните и историческите обекти като „ Баба Вида“ и Синагогата, е необходимо отново хората на Видинска област да подкрепят ГЕРБ. „Затова гласувайте с номер 9 в бюлетината“, призова Тошев.

По-рано през деня водачът на листата Ивайло Московски и останалите кандидат-депутати от ГЕРБ-Видин разговаряха на площада с гражданите и се срещнаха с хора на едно от най-оживените места в града- общинския пазар.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Бензиностанция ТИП

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.