Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Политически новини от Видин

Коалиция „България без цензура” регистрира листата си в РИК-Видин

02.09.2014 | Новини от Видин | Политически новини от Видин

Десислава Тодорова е водач на листата на Коалиция „България без цензура” в 5 МИР - Видин.

Политически новини от Видин

Коалиция „България без цензура” регистрира листата си в Районната избирателна комисия във Видин за предстоящия парламентарен вот на пети октомври, съобщиха от партията. Документите бяха внесени точно в 13 часа и 40 минути. Водач на листата за народни представители в 43-тото Народно събрание на коалиция „България без цензура“ на пети избирателен район е Десислава Тодорова, председател на областната структура на Политическа партия „България без цензура”. Листата се състои от 8 души. Областния лидер на партията Десислава Тодорова постави три акцента върху листата за народни представители на коалиция „България без цензура”.

„Първият акцент, е че всички участници в листата работят и живеят във Видин, вторият акцент е, че всички партии, които са включени в Коалиция „България без цензура” имат свой участници в листата и сме на половина мъже, на половина жени и третият акцент, който според мен е най-важен е факта, че средната възраст на участниците в листата е 40 години, ние никога досега не сме участвали във властта и сме в разцвета на силите си, готови да се борим за промяна” – заяви Десислава Тодорова.

Втори в листата на коалиция „България без цензура” е Борис Стругарев, следван от Цветан Георгиев на трета позиция, Цветанка Браткова на четвърта и Даниел Ванков на пета. На шесто, седмо и осмо място в листата на коалиция „България без цензура” са съответно Радостина Рангелова, Соня Димитрова и Владимир Живков.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Бензиностанция ТИП

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.