Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Политически новини от Видин

БСП – Лява коалиция регистрира листата си в РИК-Видин

02.09.2014 | Новини от Видин | Политически новини от Видин

Целта на БСП – Лява коалиция, във Видин са 2 мандата.

Политически новини от Видин

Всички от листата на БСП – Лява коалиция, във Видин са местни хора и познават добре проблемите на общините, заяви лидерът на БСП Михаил Миков веднага щом регистрира листата на своята партия за видинския район, която той води. В нея от последния парламент са само той и Филип Попов. Другите са заместник-областният управител Николина Ванчева, преподавателят по икономика в УНСС Юри Ценков, лидерът на младежкото БСП Димитър Велков, лекарката Наташа Петкова, журналистката Ваня Ставрева и младата Мария Джамбазова.

Бивш министър ме обвини, че само любов давам на Видин. Да, аз обичам Видин и хората му, е моят отговор. Но те знаят най-добре какво аз направих за тях. В Белоградчик вече пият чиста вода, в Бойница имат нова водопроводна мрежа, в Брегово си оправиха междуселските пътища, във Видин ремонтират най-важния надлез. Димово ще има обходен път, а Видин – и обновено училище. Същият този министър забави пуска на Дунав мост 2 и пренебрегна необходимостта да бъде изградена инфраструктура до него. Много от моите опоненти не знаят кои са общините във Видинско, не познават проблемите на хората.

Целта на БСП – Лява коалиция, във Видин са 2 мандата. Ще ги спечелим, защото за разлика от другите ние агитираме със свършеното, а не само с обещания, изтъкна БСП-лидерът.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Бензиностанция ТИП

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.