Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Политически новини от Видин

ПП ГЕРБ регистрира листата си в РИК-Видин

01.09.2014 | Новини от Видин | Политически новини от Видин

ПП ГЕРБ - Видин регистрира листата си за парламентарните избори в Районна избирателна комисия – Видин

Политически новини от Видин

ГЕРБ – Видин регистрира листата си с кандидати за народни представители за 43-то Народно събрание. В 10:00 ч. областният координатор Владимир Тошев внесе в РИК изискуемите документи. ГЕРБ – Видин ще участва в предстоящите парламентарни избори с пълна кандидатска листа от осем кандидати. Водач на листата е бившият министър на транспорта в правителството на ГЕРБ Ивайло Московски, втори е областният координатор на ГЕРБ – Видин Владимир Тошев, трети в листата е бившият зам.-областен управител Любомир Низамов, на четвърто място е педагогът Албена Георгиева,член на МГЕРБ, пети е общинският съветник Валентин Братков, икономист-осигурител, шести е преподавателят по история Александър Александров от община Ружинци, на седмо място е Димитър Георгиев, ветеринарен доктор от община Кула, осми е Валери Василев, инженер, представител на видинския бизнес.

„Имаме изключително силен и мотивиран отбор. Това са хора, доказали се в своите професии, уважавани и отговорни. Целта ни е да спечелим два мандата и сме убедени, че нашите съграждани ще ни дадат своето доверие. Ще водим открита и честна кампания, в която ще се опитаме да достигнем до всеки човек. Важно е съгражданите ни да дадат своя глас на 5 октомври, за да се противопоставим чрез високата избирателна активност на вота, спечелен с неполитически средства – чрез купуване на гласове, манипулации и заплахи. Ние ще представим своята програма и визия за развитието на България и Видин“, каза Владимир Тошев при регистрирането на листата на ПП ГЕРБ-Видин.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Бензиностанция ТИП

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.