Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Политически новини от Видин

42.04% избирателна активност в област Видин

05.10.2014 | Новини от Видин | Политически новини от Видин

Изборният ден в област Видин приключи с 42.04% избирателна активност в 19:00 часа.

Политически новини от Видин

Това съобщи на пресконференция Павел Петков, секретар на РИК-Видин, предаде репортер на Радио "Фокус"- Видин. "Изборният ден приключи окончателно във всички секции на областта", каза още Павел Петков. Най-ниска е избирателната активност в община Видин – 36.48%, като до урните в деня на вота са отишли 23252 избиратели. В община Белоградчик са гласували 2663 души, избирателната активност е 43.74%. В община Бойница активността е 55.37%, до урните днес са отишли 552 избиратели. 61.42% е избирателната активност на тези избори в Брегово, където са гласували 3041 души. В община Грамада избирателната активност е 52.69%, гласували са 891 избиратели. 55.34% е избирателната активност в община Димово, до урните са отишли 3130 от всички избиратели. В община Кула гласувалите са 2037 души, те оформят 49.33% избирателна активност. В община Макреш активността е 60.85%, правото си на глас са упражнили 785 души. 1412 са гласувалите в община Ново село, там активността е 55.07%. В община Ружинци избирателната активност е 50.07%, до урните са отишли 1822 души. 56.56% е избирателната активност в община Чупрене, гласували са 979 от всички избиратели. "Сравнително спокойно премина изборният ден в област Видин", допълни Павел Петков.

15 са постъпилите жалби през изборния ден в РИК-Видин. "Жалбите са основно за нарушения и агитация в деня на вота", каза още Павел Петков. Той заяви, че има 5 жалби за купуване и продаване на гласове. "Изпратени са на прокуратурата, която е компетентна да установи има ли нарушения и да се произнесе", каза още Павел Петков.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Бензиностанция ТИП

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.