Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Новини от Видин. Актуалните новини за деня от Видин и региона. Бизнес новини и събития, политически новини от Община Видин и Областна администрация Видин. Криминални, социални, спортни и регионални новини. Новини от ВТПП и ОИЦ-Видин. Бизнес статии и анализи, препоръки, съвети и документи.
Новините от Е-Видин - Бизнес каталог Видин публикувани на едно място.
Топ новини и предстоящи събития, прессъобщения.

новини

Политически новини от Видин

Избирателите в област Видин към момента са 96 594

24.08.2014 | Новини от Видин | Политически новини от Видин

241 секционни избирателни комисии са разкрити за парламентарните избори в област Видин.

Политически новини от Видин

241 секционни избирателни комисии са разкрити за парламентарните избори в област Видин, съобщи Павел Петков, секретар на Районна избирателна комисия – Видин, предаде агенция "Фокус". Той добави, че секционните комисии се образуват от кметовете на общини. Предстои обучение на членовете на комисиите, което ще се проведе в края на месец септември. “За да има подвижни урни, трябва да има най-малко 10 заявления”, каза още Павел Петков. Той уточни, че срокът за подаването им е до 14 септември.

Броят на избирателите в област Видин към момента е 96 594, като има леко увеличение спрямо евроизборите, съобщи още секретарят на РИК-Видин. Увеличението е с около 1000 души. То се обяснява с това, че на евроизборите има ограничение за лицата, които могат да гласуват, да се пребивавали поне три месеца в България или друга държава членка на ЕС. Другата възможна причина е, че има хората, които са навършили 18 години между двата избора. „Надявам се партиите да проведат една толерантна и законосъобразна кампания и избори, но по традиция очакваме да има доста жалби”, каза Павел Петков.

Той добави, че Видинският изборен район, по наблюдения на членовете на комисията на последните няколко избора, е един от тези с най-много жалби.

Валутни курсове

bank

Валутни курсове и котировки, валутен калкулатор. Лихвени проценти.

Спешни и полезни телефони

phone

Спешни и полезни телефонни номера за гр. Видин, които можете да ползвате.

Бланки и формуляри

documents

Най-често използвани бланки и формуляри. Автобиография, мотивационно писмо ...

Разписание

prevoz

Разписание на автобуси и влакове пътуващи от и към Видин.

Бензиностанция ТИП

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.