Каталог Видин

Бизнес каталог Видин

Добре дошли в новият бизнес каталог на гр. Видин. Представяме Ви фирмите от града и региона и тяхната основна дейност в отделни категории. Участието в каталога е безплатно и подлежи на обновяване. Публикуваната информация е достъпна, благодарение на любезното съдействие на нашите партньори.
Предлагаме Ви актуални новини, полезна информация, както и обяви за работа и други.

Каталот Видин

Хороскоп

Вашият хороскоп за деня

Хороскоп за 21 юли 2019
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Малко нервно ще ви е днес, но се сърдете на себе си. Поставили сте си толкова високи цели, че не е ясно кога ще успеете да ги покорите. Гледайте да си нямате вземане-даване хора, които ви дразнят.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Не се улисвайте в празно философстване, а действайте. Днес с помощта на приятели може да постигнете много, затова потърсете помощ от тях, ако имате нужда от такава
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Идеален ден за пътуване. Днес ще сте малко авантюристично настроени и защо не направите нещо необичайно. Само гледайте да не е свързано с крупни суми (при това чужди).
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Нещата ви ще се подредят добре днешния ден, въпреки нежеланието ви да свършите нещо. Днес може да сте малко по-критични и придирчиви, но това пък ще ви помогне в ежедневните занимания.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Е, имали сте и по-добри дни, но пък днес ще имате много стимули за действие. Погледнете нещата откъм положителната страна и ще се почувствате много по-добре.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Много подходящ ден да докажете качествата си, въпреки мрънкането на околните. Не прекалявайте с критичните си забележки и не се опитвайте на всяка цена да сте прави.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Ден много подходящ за почистване и изхвърляне на ненужните неща. Ще имате нужда от малко оптимизъм. Освободете се от страховете си и не се доверявайте прекалено на сънищата.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Денят е доста добър за вас, просто сте за завиждане. Подходящ ден да започнете да изграждате нещо хубаво, пък било то и пясъчна кула. Разходките привечер ще ви накарат да се почувствате много романтично.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Малко нервни ще сте днес. Възможните ви проблеми ще се дължат най-вече на вашето бързоречие. Не позволявайте ръцете да ви пречат при работа с остри и режещи предмети.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Днес ще се чувствате малко отдалечени от досадните ежедневни неща, макар че ще ви се наложи да се занимавате с тях. Не си позволявайте да се разсейвате, защото всяка ваша крачка се следи много внимателно.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Обърнете по-голямо внимание не само на качеството, но и на количеството на храната си, защото през тези дни ще сте склонни да трупате килограми. Днес бихте могли да осъществите полезни срещи. Внимавайте да не ви натоварят с всички възможни отговорности.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Денят не се отличава с някакви особени събития. Отново ще се движите по течението. Не е лошо да се погрижите за здравето си, дори ако само си повдигнете настроението, пак е от полза.
Хороскопи от astro5.net

Реклами

Тип ООД

ТИП ООД . Търговия на едро и дребно с течни горива. Бензиностанция.

TVV

Телевизия Видин . Цифрова телевизия с високо качество за Вашият дом, офис ...

Колор Бокс

Биг Мат ЕООД . Магазин за автобои, лакове, латекс, индустриални бои ...

Plastic Systems

Пластик Системс ООД. Производство на PVC и Алуминиева дограма

moto

Тони Лозанов . Резервни части и консумативи за мотори и скутери...

Аптеки Рени Видин

За реклама

Ако желаете да рекламирате Вашата фирма в каталога, вижте: абонамент

БИЗНЕС КАТАЛОГ ВИДИН

Изберете правилното място!

eurlex

Реклама

Най-новите рекламни публикации на фирми в каталога. За участие виж абонамент. За да разгледате всички виж реклама.