Каталог Видин

Хотелски комплекс Бонония

Хотелски комплекс „Бонония” се намира на самия централен площад, в сърцето на красивия исторически град Видин, само на метри от река Дунав и в непосредствена близост до крайдунавския парк.
Комплексът се състои от: Хотел, Ресторант 250 места, Лятна тераса, Парк кафе "Скай", Охраняем паркинг. За по-голяма сигурност на гостите във всички общодостъпни зони на хотелът е монтирана система за видеонаблюдение.

Представяне на фирмата

Хотел Бонония

хотел Бонония

Хотелски комплекс Бонония.

ул."Бдин" No.2, Видин 3700, България

Факс: +359 94 60 60 10
Тел.: +359 94 60 60 31; +359 94 60 60 32
Web: www.hotelbononia.net
E-mail: office@hotelbononia.net

Хотелски комплекс „Бонония” се намира на самия централен площад, в сърцето на красивия исторически град Видин, само на метри от река Дунав и в непосредствена близост докрайдунавския парк. Отличното централно разположение на комплекса позволява бърз и лесен достъп до административната, културна и търговска част на града. Хотелът е две звезди и разполага с 3 апартамента/стандарт/, 5 единични стаи , 31 двойни стаи с отделни легла/стандарт/ , 5 двойни стаи/ спални / и 3 спални – лукс и 3 стаи ВИП . Стаите са оборудвани с телефон, самостоятелен санитарен възел с душ и тоалетна ,цифрова кабелна телевизия и климатик . От просторните тераси на апартамента, спалните и единичните стаи се открива гледка към забележителностите на града и красивата река Дунав . Денонощно охраняемият паркинг пред хотел „Бонония” разполага с 40 места и е оборудван с видеонаблюдение . На разположение на гостите на комплекса са : ресторант с градина (зимна и лятна ) , кафе-аперитив, парк-кафе и дискотека . За по-голяма сигурност на гостите , във всички общодостъпни зони на хотелът е монтирана система за видеонаблюдение.
Ресторант Бонония
Ресторан "Бонония" разполага с 250 и има 2 звезди . Ресторантът е разделен на две части - основна и лятна градина . Основната зала е климатизирана , в целият район има безплатен безжичен интернет . От лятната градина се открива изглед към прекрасния крайдунавски парк . Целият ресторант работи целогодишно и е подходящ за :
• среща с приятели ;
• бизнес срещи ;
• наличието на два големи плазмени телевизора с цифрова телевизия го прави подходящ за гледане на спортни срещи ;
• коктейли ;
• частни партита ;
• семинари и др.
Кухнята е основно традиционно българска , но се предлага също така и сръбска скара ,пици и десерти.
Парк кафе СКАЙ
Най-новата перла в короната на хотелски комплекс "Бонония" . Парк кафе СКАЙ е продължител на традицията , "Бонония" да предлага иновативни решения за почивка и забавление предлагайки безпрецедентна комбинация от качество ,стил и дизайн . Заведението е издържано в най-добрите традиции на крайморските клубове , с безкомпромисен саунд ,характерен за всички обекти на фирмата съчетан с качествени напитки и два петдесет и два инчови плазмени телевизора SONY , които допълват модерния интериор . Всичко това прави парк кафе СКАЙ безпорен лидер сред заведенията в този клас .

Свържи се с фирмата

Contact

Използвайте формата за контакти. Изпратете запитване до фирмата.

Форма за контакти

Полетата с отметки* са задължителни .

* Вашето име/Фирма:

* Вашият еmail:

* Относно:* Съобщение:

Комплекса

Избрани снимки от хотелски комплекс Бонония. За пълна информация вижте нашия уеб сайт. www.hotelbononia.net